JERRY KEMP2024

úterý 27. února 2024 / Krutina Josef

Úspěšný hokejový kemp ve stylu kreslených postaviček Toma a Jerryho JE TADY!!! PLNĚ OBSAZENO, JIŽ SE NELZE PŘIHLÁSIT.

HC STADION CHEB pořádá tradiční hokejový kemp, tentokráte s mezinárodní účastí! V rámci spolupráce s německým klubem EV Blue Devils Weiden bude kemp zpestřen o interaktivní kurzy němčiny.

Můžete se těšit na vícefázový trénink s větším počtem trenérů, kteří se budou starat o děti od pondělí do pátku, od rána do večera. Ráno sraz na zimním stadionu a večer si hokejistu vyzvednete dle programu dne.

Cílem kempu je připravit hráče na začátek sezóny intenzivní všestrannou přípravou, a to jak na ledě, tak i suchým tréninkem, ale především zábavou a hrou. Zaměříme se na zdokonalení techniky bruslení, rozvoj herních činností jednotlivce, koordinace, fyzická příprava, práce v týmu (spolupráce, komunikace), teambuilding. Připraven je celodenní program včetně stravy a pitného režimu, kromě tréninkových jednotek budou rovněž připraveny relaxační a regenerační aktivity, motivační soutěže. Každý účastník obdrží funkční triko, čepici a láhev na pití. Můžete se těšit na zkušené trenéry, zajímavé hosty a persony z hokejového prostředí, navštíví nás i hráči „A“ týmu.

Přesný časový harmonogram bude vyvěšen na webových stránkách a v prostorách zimního stadionu těsně před začátkem JERRY KEMPU 2024.

JERRY KEMP 2024 se koná ve dnech od 12. 8. do 16. 8. 2024.

Cena: 3.500,- Kč

Kemp je vhodný pro chlapce a dívky ve věku 6 až 15 let, pokud mají zvládnuté základní hokejové dovednosti ve své kategorii. Pro gólmany je připraven každý den speciální trénink na ledě.


Přihlášku lze podat pouze elektronickou formou na tomto odkazu ZDE, Deutsche Version HIER.


Po vyplnění formuláře Vám přijde automatický e-mail, o odeslání přihlášky. Poté obdržíte potvrzení přihlášky a další instrukce, tím budete přihlášeni na kemp.
Pokud zjistíte v přihlášce chybu, uveďte prosím opravu na e-mail info@hcstadioncheb.cz. Nevyplňujte novou přihlášku.

Na kemp se může přihlásit pouze 57 účastníků, poté bude přihláškový systém uzavřen.